Hold styr på dine supervisionstimer

Annonce:

Opret annonce

Du kan oprette en simpel tekstannonce og se, hvordan den ser ud på siden. Derefter kan du tage stilling til, om det er noget for dig.

Siden er målrettet psykologer under efteruddannelse, og med en annonce her får du markedsført dit navn eller produkt i denne meget specifikke målgruppe. Måske sælger du kurser eller ekstern supervision.

Annoncebanneret har en størrelse på 728 x 90 pixels. Eksemplet med jordbærret øverst på siden er lavet med skabelonen. Opret hurtigt et banner selv med følgende tre klik:

Systemet har ca. 2.500 sidevisninger per hverdag, og der er ca. 900 unikke brugere per måned. Kontakt mail@itbi.dk for yderligere oplysninger om brugen af siden. Siden bruges aktivt, så brugerne er fokuserede, når de ser din annonce.

Annonceringen fungerer sådan, at der udvælges en tilfældig annonce blandt alle aktive annoncer. Hvis der kun er én aktiv annonce på et givet tidspunkt, bliver denne annonce vist på alle sider. Hvis der er flere aktive annoncer i samme periode, fordeles visningerne efter en tilfældighedskalkule, som vægter annoncerne efter selvvalgt pris. Hvis annonce A koster DKK 300 i en uge, og annonce B koster DKK 100, vises A på ca. 75% af alle sidevisninger i systemet. Den første annoncør får altså alle sidevisninger billigt.
Der er en vis administration forbundet med fakturering, og derfor er der fastsat en mindstepris på DKK 200 per annonce.

Du bestemmer selv prisen på annoncen. Mindsteprisen på DKK 50 per uge er ca. halv pris i forhold til pris per visning på Google. Du modtager statistik over, hvor mange gange annoncen er vist, og hvor mange gange, der er klikket på annoncen.

1) Opret billede

Annoncen vises øverst på siden, så du kan se den, inden du går videre til trin 2.

Du har tre muligheder for at indsætte et billede:

  Tilføj eksisterende billede fra din computer   Opret / redigér nyt billede via skabelon   Opret billede i Powerpoint

 

2) Vælg periode


 

3) Indtast kundeoplysninger


Hjælp!?

Glade brugere

Det er et supergodt instrument :-)
Er først nu startet på at anvende det, og fortryder, at jeg ikke var lidt hurtigere på aftrækkeren. Det giver jo et fantastisk overblik.

- Anne

Hvad tænker du?

Donér og sig tak

Jeg er glad for programmet og vil gerne støtte dets fortsatte udvikling.

© Copyright itbi.dk 2012-2024